Feedbackcompany

Hieronder kunt u de meningen en ervaringen van onze klanten lezen over Frederique's Choice. Wanneer u een bestelling bij ons hebt gedaan zult u via onze partner Feedbackcompany gevraagd worden om een beoordeling te schrijven,

YvonnePeijs

12 oktober 2017
  • Op tijd bezorgde bloemen en goed verzorgd in een prima doos.

Bloemenbesteller

4 oktober 2017
  • Alles goed aangekomen

milao

2 oktober 2017
  • fantastisch veldboeket nog mooier dan op de reclamefoto

Mirella Goossens

2 oktober 2017
  • Was voor mij de eerste keer dat ik iets bestelde de bloemen zijn goed en verzorgt aangekomen.

W.F. van Duijn-Jansen

28 september 2017
  • prima ervaringen accurate levering goede kwaliteit

Anneke

26 augustus 2017
  • Ruime keuze in boeketten. Tot nu toe al ongeveer 8 keer alle boeketten prachtig vers en nog mooier dan op website.

ingrid cortjens

22 augustus 2017
  • Frederiques Choice......ik kwam er mee in aanraking nadat ik van mijn dochter een prachtig boeket kreeg thuisbezorgd. De kwaliteit van de bloemen was geweldig. Ik heb heel lang mogen genieten van dit boeket. Dat deed mij besluiten om voor een andere gelegenheid zelf gebruik te maken van Frederique. Een mooi boeket uitgezocht......persoonlijke woorden op het kaartje erbij en het wordt allemaal uitstekend verzorgd.

Jacqueline Luiting

21 augustus 2017
  • Prachtig vogelhuisje besteld de musjes hebben er al gebruik van gemaakt Een mooi uitzicht en iets bijzonders Ik ben er erg blij mee

Jennifer Tavernier

20 augustus 2017
  • Levering in twee keer.

T.j.m.Bende

7 augustus 2017
  • De eerste keer dat ik er gebruik van maak.

71-80 of 2223