Feedbackcompany

Hieronder kunt u de meningen en ervaringen van onze klanten lezen over Frederique's Choice. Wanneer u een bestelling bij ons hebt gedaan zult u via onze partner Feedbackcompany gevraagd worden om een beoordeling te schrijven,

M. Linders

31 januari 2018
  • Gisteren 30 jan heb ik de boeket die ik kreeg van Complimento ontvangen. De boeket was wat kwaliteit betreft minder dan goed Ik heb dit vaker aan de hand gehad en dan was de kwaliteit veel beter

Cindy

31 januari 2018
  • Mooi boeket en vriendelijke klantenservice

uden

25 januari 2018
  • Twee bossen bloemen besteld en verzonden naar Denenmarken en deze zijn mooi en goed terecht gekomen.

C. Smits

22 januari 2018
  • Goed aanbod hele mooie presentatie

Diana van Dijk

15 januari 2018
  • Goede bereikbaarheid vlot contact. Toegestuurde bloemen wat ouderwets

Heleen van der Sluijs

10 januari 2018
  • Via de Postcode loterij een boeket gewonnen. Wij hebben gekozen voor een footprint boeket. Wat prachtig verzorgd en wat een enorme bos Heerlijk al die mooie verse bloemen. Gelukkig had ik een hele brede vaas en geniet ik van deze prachtige rozen. Bedankt Frederique Ik heb weleens een relatief duur boeket verstuurd en toen ik het bosje zag schaamde ik me rot zo n klein bosje goedkope bloemen. Bij jullie prijs-kwaliteitverhouding uitstekend

Maarten Rouppe van der Voort

8 januari 2018
  • Prima in alle opzichten en altijd enthousiaste reactie van de ontvangende partij.

Monique Bosch

2 januari 2018
  • Prima site prima voorwaarden prima bezorging

J. de Jager-Raven

2 januari 2018
  • meestal wel goed

S. Wienhoven

24 december 2017
  • Uitstekend

41-50 of 2223