Feedbackcompany

Hieronder kunt u de meningen en ervaringen van onze klanten lezen over Frederique's Choice. Wanneer u een bestelling bij ons hebt gedaan zult u via onze partner Feedbackcompany gevraagd worden om een beoordeling te schrijven,

Onverwagt

26 april 2017
  • Op het plaatje ziet het boeket er mooi uit. Het werkelijke resultaat hoop ik te horen van de ontvanger.

Gemma Vermeulen vrouw

26 april 2017
  • Eerste goede ervaring. Keurig verpakt afgeleverd. Jammer dat ik vanochtend constateerde dat de gerbera s de kopjes laten hangen. Hopelijk komen de andere bloemen in het boeket mooi uit.

G. Oldenhuis

25 april 2017
  • Prima service mooie compositie van het boeket goede verpakking.

Marlous Huitink

16 april 2017
  • Geweldig. Correct punctueel.

Swaab

11 april 2017
  • Probleemloos

Marije Zuurbier

11 april 2017
  • Website prima. Kwaliteit bloemen top

Hendrik Smit

25 maart 2017
  • Wat een super leuk gebaar Wij kregen gisteren een boeket dat niet voor ons bestemd was. Na wat speurwerk kwam ik erachter voor wie het pakket wel bestemd was en heb het boeket daat naar toe gebracht. Als bedankje werd ik vandaag verrast door Frederiques choice. Ook ik kreeg zo n prachtig boeket als dank voor mijn hulp en het bezorgen. Wat een super attente reactie. Dank jullie wel Groeten Hendrik Smit

Hendrik Smit

25 maart 2017
  • Wat een super leuk gebaar Wij kregen gisteren een boeket dat niet voor ons bestemd was. Na wat speurwerk kwam ik erachter voor wie het pakket wel bestemd was en heb het boeket daat naar toe gebracht. Als bedankje werd ik vandaag verrast door Frederiques choice. Ook ik kreeg zo n prachtig boeket als dank voor mijn hulp en het bezorgen. Wat een super attente reactie. Dank jullie wel Groeten Hendrik Smit

E.M. te Pas

13 maart 2017
  • De garantie dat de bloemen altijd vers zijn.

Manon Kok Instondo BV

2 maart 2017
  • Zeer goed Goede service. Nog nooit klachten van de ontvanger gehad

111-120 of 2223